JOOGAA GOLFAREILLE
21.11.2017
PELI- JA OPETUSMATKA MALLORCALLE
12.12.2017

AURA GOLF ETSII RAVINTOLAYRITTÄJÄÄ

Haemme yrittäjää

Aura Golfin klubiravintolaan Ruissaloon

Nykyisen yrittäjän siirtyessä muihin haasteisiin, haemme uutta ravintoloitsijaa klubiravintolaamme kauden 2018 alusta lähtien. Palvelukokonaisuuttamme täydentämään haemme innokasta, aktiivista ja oma-aloitteista ravintoloitsijaa, jolta odotamme kokemusta ravintola-alalta sekä golfin toimintaympäristön tuntemusta. Myös kausiravintolatoiminnan haasteet ja mahdollisuudet on hyvä tuntea. Avaintekijöitä menestymisessä ovat ystävällinen ja asiakaslähtöinen palvelu sekä tietysti hyvä ruoka ja joustavat aukioloajat.

Tarjoamme ravintolayrittäjälle ainutlaatuisen toimintaympäristön sekä erinomaiset ja hyväkuntoiset tilat toiminnan pyörittämiseen. Klubin aktiivinen toiminta, perinteet kilpailujärjestäjänä, laadukkaat yritystapahtumat sekä ennen kaikkea loistavassa kunnossa viime vuodet ollut kenttämme takaavat erinomaiset lähtökohdat menestyksekkäälle ravintolatoiminnalle.

Asiakaspaikkoja klubitalossa on 100 ja lisäksi ulkoterasseilla yhteensä 40 paikkaa. Ravintolan keittiötilat ovat erinomaisessa kunnossa ja varusteisiin kuuluu kiinteiden keittiökoneiden lisäksi myös laadukas tarjoiluastiasto.

Vapaamuotoiset hakemukset 31.12.2017 mennessä.

Lisätiedot ja hakemukset:

Sami Pere
Aura Golf ry toiminnanjohtaja
puh. 0400 355155
sami.pere@auragolf.fi

Toni Laakso
Aura Golf ry puheenjohtaja
puh. 050 1748
toni.laakso@auragolf.fi