KEVÄTMATKAT MALAGAN LÄMPÖÖN 2019
15.11.2018
RANGEN KÄYTTÖ TALVELLA
3.12.2018
Show all

EHDOKKAITA AURA GOLF RY:N HALLITUKSEEN

Tähän uutiseen päivitetään kaikkiin vapautuviin hallitustehtäviin ehdokkaaksi etukäteen ilmoittautuneiden henkilöiden lyhyet esittelyt.

Olli-Pekka Saario
Golfharrastukseni alkoi vuonna 1990, jolloin olin mukana perustamassa Wiurila Golf ry:tä. Toimin seuran kapteenina ja varapuheenjohtaja useiden vuosien ajan. Muutettuani takaisin syntymäkaupunkiini Turkuun liityin Aura Golfin jäseneksi vuonna 2003. Pelitasoitukseni on tällä hetkellä liian alhainen eli 9,5. Vaikka oma peli ei ehkä viime vuosina ole aina kulkenut, niin nautin golfista ja siihen liittyvistä asioista. Sen takia olen päättänyt asettua ehdolle Aura Golfin uudeksi puheenjohtajaksi.

Työelämässä toimin Turun Seudun Osuuspankin toimitusjohtajana. Johtajana olen enemmän uudistaja kuin vanhaa säilyttävä. Uskon, että myös golf harrastusmuotona kaipaa uudistumista, sillä kilpailemme jatkuvasti entistä kovemmin siitä, mihin me pelaajat jatkossa vapaa-aikaamme käytämme.

Vaikka työni vie kohtuullisen paljon aikaa myös ”virka-ajan” ulkopuolella, on golf minulle tärkeä asia ja harrastus. Siksi lupaan johtaa seuran hallitusta aktiivisesti ja siihen aikaa käyttäen, jos minut puheenjohtajaksi valitsette.

***

Aura Golf ry:n hallituksessa on erovuorossa seuraavat tehtävät:

Puheenjohtaja
Yhdistyksen pitkäaikainen puheenjohtaja Toni Laakso on ilmoittanut, että ei ole enää käytettävissä tehtävään. Täten 27.2.2019 pidettävä yhdistyksen vuosikokous valitsee uuden hallituksen puheenjohtajan.

Kapteeni
Seuran nykyinen kapteeni Kari Kanervo on hoitanut tehtävää kaksi kolmen vuoden jaksoa eikä ole enää käytettävissä tehtävään.

Kiinteistö- ja rakennustoimikunta
Toimikunnan nykyinen puheenjohtaja Sauli Gustafsson on ilmoittanut olevansa edelleen käytettävissä tehtävään, jos jäsenistö näin haluaa.

Kilpailu- ja tasoitustoimikunta
Toimikunnan nykyinen puheenjohtaja Peter Rosenberg on ilmoittanut olevansa käytettävissä jatkokaudelle, jos jäsenistö näin haluaa.

***

Aura Golf ry:n sääntöjen 6 §:ssa määritetään hallituksen jäsenten määrä sekä vastuualueet, joiden hoitamiseen hallituksen jäseneltä edellytetään kyseessä olevien asioiden erityistä tuntemusta.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan Aura Golf ry:n vapaaehtoistyöhön hallitustyöskentelyn muodossa, niin sinulla on mahdollisuus kertoa Aura Golfin kotisivuilla halustasi asettua ehdolle johonkin em. mainituista tehtävistä. Yhteydenotot seuran toimistoon, office@auragolf.fi.