FINNISH SENIOR OPEN 28.-30.7.2017
10.7.2017
PELIMATKA NOKIA RIVER GOLFIIN
18.7.2017
Show all

GANT AMATEUR OPEN 15.7.2017

Gant Amateur Open vietiin läpi loistavassa kelissä ja erinomaisen tunnelman vallitessa. Suuret kiitokset loistavalle yhteistyökumppanille Gantille sekä tietysti kaikille osallistujille, joita lähtöviivalle asettui huikeat 194 pelaajaa. Kiitokset myös illan erikoisvieraalle, Stand Up-koomikko Miika Pettersonille, joka persoonallisella esityksellään lämmitteli golfkansan palkintojenjakoa varten. Tulostaso kilpailussa oli varsin kova ja tyylikkäät palkinnot löysivät vastaanottajansa. Myös arvontapalkintona ollut Gant-polkupyörä löysi tiensä tuurihaukka Pasi Peltosen matkaan.

Sarjojen TOP 3:

-5,4 (scr, backtee)
1. Alex Hietala 72 (kuvassa)
2. Antti Laurila 73
3. Jere Järvinen 74

5,5-15,5 (hcp/lp, klubitee)
1. Jukka Vilander 68
2. Matilda Gustafsson 68
3. Akseli Puro 68

15,6-36 (hcp/pb, klubitee)
1. Tarja Pere 44 pistettä
2. Tony Silvan 42
3. Anna Puukka 42

Täydellinen tulosluettelo Aura Golfin kilpailukalenterissa.

*******************

Aura Golfin kilpailukauden kohokohta lähestyy, ilmoittautumisaika päättyi torstaina 13.7.2017 klo 16.00. Kilpailuun odotetaan jopa 200 pelaajaa ja todella hyvältä näyttää jo tässä vaiheessa. Vaikka kiitokset yleensä jaetaankin jälkikäteen, haluamme jo nyt kiittää Aura Golfin ainutlaatuista yhteistyökumppania Gantia,  Suomen hienoimman amatöörigolftapahtuman mahdollistamisesta.

Muutamia käytännön asioita on hyvä huomioida jo etukäteen, sillä porukkaa on paikalla todella runsaasti.

– Kilpailumaksun voi maksaa etukäteen caddiemasterille
– Kilpailumaksuun kuuluu ruokailu, jonka voi nauttia päivän aikana haluamanaan ajankohtana alkaen klo 12.00. Erillisiä ruokakuponkeja ei jaeta, vaan ravintolasta löytyy osallistujaluettelo ja oman nimensä ilmoittamalla selviää mukavasti eteenpäin
– Varsinkin aamulla ilmoittautumisjonoja voi lyhentää tekemällä mahdolliset ProShop-hankinnat etukäteen ja mahdollisuuksien mukaan varautua käteismaksuun tasarahalla
– HUOM. ilmoittautuessa on voinut esittää toiveen lähtöajasta joko klo 9.00 tai 14.00. Jälkimmäinen lähtö näyttää tämän hetken tietojen mukaan olevan huomattavasti suositumpi, joten joudumme ilmoittamaan, että välttämättä kaikkia lähtöaikatoiveita ei pystytä toteuttamaan. Lähtölista julkaistaan perjantaina klo 12.00 mennessä.
– Aamun yhteislähdön kilpailuinfo pidetään klubitalon edessä klo 8.40 ja iltapäivän osalta 13.40.
– Palkintojenjako on suunniteltu alkamaan klo 20.00 ja silloin todellakin kannattaa olla paikalla, sillä ilta alkaa huikean yllätysesiintyjän merkeissä. Palkintojenjaossa on mahdollista voittaa, vaikka peli ei olisi kulkenutkaan, sillä myös arvontapalkinnot ovat viimeisen päälle. Palkintopöydästä puhumattakaan! Arvontapalkinnot jaetaan vain paikallaolevien kesken.
– Aikataulut ovat suunniteltu realistisesti toteutettaviksi, mutta on myös syytä muistaa, että näin isolla porukalla voidaan joutua ns. vähän säätämään ja siksi joudummekin pidättämään oikeuden pieniin aikataulumuutoksiin.
– Ystävällisesti pyydämme myös huomioimaan, että no-show-tapauksissa tulemme veloittamaan täyden kilpailumaksun. Peruutuksia voi tehdä perjantaihin klo 20.00 asti.
Joka tapauksessa ole ajoissa paikalla, olet sitten aamun tai iltapäivän lähtöryhmässä.

Hyvää mieltä, onnistuneita suorituksia ja erinomaisen mukavaa golfpäivää toivottaen,

Aura Golf ry
kilpailutoimikunta