VUOSIKOKOUS 28.2.2018
5.2.2018
TOIMISTON AUKIOLOAJAT
14.2.2018
Show all

HALLITUKSEN EROVUOROISET JÄSENET

Aura Golf ry:n vuosikokouksessa 28.2.2018 valitaan hallituksen jäsenet seuraaville vastuualueille:

Valmennus- ja junioritoiminta
Aura Golfin jäsen Jerker Brandt on ilmoittanut olevansa käytettävissä valittaessa uutta henkilöä tehtävään. Nykyinen hallituksen jäsen Mika Koivunen on ilmoittanut, ettei ole enää käytettävissä tehtävään.

Senioritoiminta
Nykyinen hallituksen jäsen Kenneth Löfgren on ilmoittanut olevansa käytettävissä uudelle kolmivuotiskaudelle, jos jäsenistö niin haluaa.

Klubimestari
Nykyinen hallituksen jäsen Aki Lahti on ilmoittanut olevansa käytettävissä uudelle kolmivuotiskaudelle, jos jäsenistö niin haluaa

Kentänhoito
Nykyinen hallituksen jäsen Reima Granberg on ilmoittanut olevansa käytettävissä uudelle kolmivuotiskaudelle, jos jäsenistö niin haluaa

Lisäksi kiinteistö- ja rakennustoiminta-asioista vastannut hallituksen jäsen Ilkka Hiltunen on eronnut hallituksesta kesken toimikauden, jota on jäljellä yksi vuosi. Kokous valitsee tehtävään uuden henkilön. Aura Golfin jäsen Sauli Gustafsson ilmoittanut olevansa käytettävissä valittaessa henkilöä hallitusvastuusta luopuneen Hiltusen tilalle.

Jos tunnet kiinnostusta hallitustyötä kohtaan ja täytät yhdistyksen sääntöjen 6 § mukaiset edellytykset, niin voit halutessasi ilmoittaa asiasta etukäteen seuran toimistoon.