SENIORIEN KAUDEN PÄÄTÖSKILPAILU
29.8.2017
AIKUISTEN SYYSKUUN TREENIT
7.9.2017
Show all

LADYKAPTEENIN TERVEISET

Tämän kauden viimeinen naisten golftapahtuma pelataan lauantaina 9.9. klo 10 alkaen. Silloin saa luvalla pyyhkiä neljän huonosti menneen väylän tuloksen pois lopputuloksesta, kunhan sen tekee ennen seuraavan väylän avauslyöntiä. Pelin nimi on Erado. Pelin jälkeen nautimme yhdessä lounasta ja suunnittelemme ensi kautta. Ilmoittauduthan viimeistään torstaina 7.9. klo 16:00 mennessä. Tervetuloa mukaan.

Vuoden erikoiskilpailut kuten Birdiepuu, Eclectic ja vuoden pudottaja ovat voimassa seuramme 7.10. järjestettävään päätösjuhlaan asti. Naisten päätösilta vietetään perjantaina 27.10. ravintola Kakolan Ruusussa klo 18:30 alkaen. Hinta illalliselle on 39 euroa sisältäen alkujuoman ja kahden ruokalajin menu. Illallisella palkitaan erikoiskilpailujen voittajat. Etkot vietetään myös tänä vuonna Golfpuodissa klo 17:15 alkaen. Ilmoittautuminen office@auragolf.fi tai NexGolfissa.

Ensi vuoteen on jo kehitteellä ulkomaanmatkaa sekä uusia tapahtumia. Mielellämme kuitenkin kuulisimme millaisia elämyksiä sinä haluaisit kokea golfin parissa. Anna vapaasti palautteesi minulle, naistoimikunnan jäsenille tai syksyllä ilmestyvään jäsenkyselyyn. Toivomme teiltä palautetta lokakuun loppuun mennessä, sillä tavoitteenamme on saada otettua uudet toivomukset huomioon seuraavan vuoden budjettia ja ohjelmaa laatiessamme.

Hyvää syksynjatkoa ja toivottavasti näemme vielä kentällä,

Micaela Vilander