TS-GOLFKOULU 2018

Ensimmäinen TS-Golfkoulu järjestettiin kesäkuussa vuonna 1984 ja konsepti on toiminut erinomaisesti näihin päiviin asti. Menestysresepti on ollut hyvin yksinkertainen. Lapset saadaan helposti ja kohtuullisin kustannuksin lajin pariin. Yksi kesälomaviikko turvallisessa ympäristössä täysihoidossa on varmasti myös monien vanhempien mieleen.

Koulun ensisijaisena tavoitteena on antaa perustiedot ja -taidot golfista sekä innostaa lapsia mukavan harrastuksen pariin. Uudet kaverit ja mukava kesälomaviikko tulevat yleensä näiden sivutuotteena. Golfkoulussa on myös mahdollista suorittaa Green Card.

Tänä vuonna järjestämme kaksi TS-Golfkoulua, molemmat kesäkuun alussa peräkkäisinä viikkoina, ensimmäinen koulu viikolla 23 (4.-8.6.2018) ja toinen viikolla 24 (11.-15.6.2018).

KOULU SOPII:

  • Nuorille 9-15 -vuotiaille, jotka eivät ole ennen kokeilleet golfia
    – tekniikka- ja opetuspainotteinen ohjelma
    – antaa edellytykset golfin perusteiden osaamiseen sekä Green Cardin suorittamiseen
  • Nuorille 9-15 -vuotiaille, jotka ovat suorittaneet green cardin
    – oma, pelipainotteinen ohjelma
    – syventää laji- sekä peliosaamista

Kumpaakin ohjelmaa yhdistää hauskuus sekä opetuksesta vastaavien kilpapelaajien nuoruus ja innokkuus.

Bussikuljetus
klo 8.30 Linja-autoasema (tilauslaituri 9 Matkahuollon vieressä) – Aura Golf
klo 15.30 Aura Golf – Linja-autoasema

Toiminta Ruissalossa klo 9.00-15.30

HINTA 200 EUROA

sis. välineet, opetuksen, lounaan, vakuutuksen sekä kuljetuksen
Kaikille TS-kestotilaajille myönnetään 10 euron alennus kurssimaksusta.

Ilmoittautumiset sähköpostilla Aura Golf ry:n toimistoon office@auragolf.fi. Kerrothan ystävällisesti ilmoittautumisen yhteydessä lapsen nimen lisäksi syntymävuoden, onko jo green card, mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot sekä huoltajan yhteystiedot ja laskutusosoitteen. HUOM! Jos olet TS-kestotilaaja, niin ilmoita myös TS-asiakasnumero.

Lisätietoa TS-Golfkoulusta sekä Aura Golfin junioritoiminnasta antaa Ville Sirkiä puh. 040 761 1876, ville.sirkia@auragolf.fi