STREET FOOD BUFFET
26.5.2018
PEKKA SIVULA – IN MEMORIAM
28.5.2018
Show all

PELAAJA ENSIN –TYYTYVÄISYYSKYSELY

Hyvät pelaajat,

Pyrkimyksenämme on jatkuvasti kehittää Aura Golfia ja siksi olemme pelaajiemme edun vuoksi päättäneet jatkaa yhteistyötä Suomen Golfliiton ja heidän projektikumppaninsa Players1st kanssa.

”Pelaaja Ensin” –tyytyväisyyskysely antaa meille mahdollisuuden hyödyntää kokemuksianne golfyhteisössämme ja seurata kehitystämme.

Haluamme edelleen parantaa tietämystämme niistä olosuhteista ja tekijöistä, jotka vaikuttavat pelaajiemme kokemuksiin. Tämä tieto antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää golfyhteisöämme sellaiseksi, että sinä pelaajana olet etusijalla ja saat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton projektikumppani, tanskalainen Players 1st.

Vastaukset käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietoja käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä anneta eteenpäin muille osapuolille.

Tulette saamaan kauden aikana kyselykutsun sähköpostiinne, johon toivomme vastaavanne. Jokainen täysi-ikäinen jäsen tulee saamaan yhden kyselykutsun kauden aikana. Ensimmäinen kyselykutsu lähetetään 29.5.2018 ja kaksi seuraavaa myöhemmin kauden aikana.

Ystävällisin terveisin,

Aura Golf ry
Sami Pere
toiminnanjohtaja