VAPAAEHTOISEKSI GANT LADIES OPENIIN
30.4.2021
Show all

KILPAILUTOIMINTA KÄYNTIIN

Hyvät Aura Golfin jäsenet,

Kilpailutoiminta pyörähtää käyntiin vappua seuraavalla viikolla ja ohessa yhteenvetoa tulevasta:

Lauantai 8.5.2021 Katajisto / Oakley -lippukilpailu
Aura Golfin kilpailukattauksen klassikko, lippukilpailu on pelattu jo vuodesta 1971 lähtien. Pelaaja saa käyttöönsä kentän par-luvun sekä oman slopetasoituksen yhteenlasketun määrän lyöntejä. Peli jatkuu niin kauan kuin lyöntejä riittää ja se kuka pääsee pisimmälle on voittaja. Ilmoittautuminen on käynnissä Nexgolfissa ja se päättyy kilpailua edeltävänä päivänä klo 12:00. Tämä kilpailu on vain Aura Golfin jäsenille.

Kokoontumisrajoitusten vuoksi yhteistä palkintojenjakoa ei järjestetä, vaan palkinnot noudetaan keskustasta. Kilpailun isäntä tarjoaa kioskieväät kierroksen puolivälissä.

Tiistai 11.5.2021 Seniorien kk-kilpailu 1
Kaikille Aura Golfin senioreille avoin kilpailu, jossa kauden aikana eniten menestyspisteitä keränneet palkitaan syksyllä ruhtinaallisesti. Kilpailuja pelataan yhteensä viisi, joista kolme parasta tulosta lasketaan mukaan kokonaispisteisiin. Pelimuotona leppoisa pistebogey täysillä tasoituksilla. Lähdöt alkaen klo 9.00, mahdollisuus pelata myös iltapäivällä klo 17.00. Jälkimmäisessä tapauksessa muistathan merkitä ilmoittautumisen yhteydessä tämän tiedon lisätietoihin. Kilpailumaksu 5 eur/hlö,ilmoittautuminen on käynnissä Nexgolfissa.

Sunnuntai 16.5.2021 Audi Open
Kauden ensimmäinen avoin kilpailu on perinteinen lyöntipelikilpailu kahdessa sarjassa 0-12,4 hcp/lp ja 12,5-30,4 hcp/pb. Audi Center Turku tarjoaa kilpailijoille lounaan pelin jälkeen. Tähänkin kilpailuun ilmoittautuminen on käynnissä Nexgolfissa. Lähdöt alkaen klo 9.00.

Lauantai 29.5.2021 Pihlajalinna Open
Aura Golfin uusi yhteistyökumppani esittäytyy avoimen kilpailun merkeissä. Parikilpailusta on kysymys ja myös parhaat yksilötulokset palkitaan. Kahden hengen joukkueet ja paras pistebogeytulos kultakin väylältä huomioidaan joukkueen tulokseen. Täydet tasoitukset. Kilpailu on avoin sekä AG-jäsenille että vieraille, Pihlajalinna tarjoaa pelin jälkeen maukkaan buffetruokailun klubiravintolassa.

***

Hartwall Torstai Tuoppi -viikkokilpailu
Kaikkien viikkokilpailuiden esikuva Hartwall Torstai Tuoppi (HTT) pelataan nimensä mukaisesti torstaisin, kilpailukalenterissa osakilpailuja on yhteensä 14 kpl. Osakilpailuun ilmoittaudutaan varaamalla normaalisti peliaika ja ostamalla caddiemasterilta kahdella eurolla leimattu tuloskortti. Jokaisen osakilpailun paras pistebogeytulos palkitaan Hartwallin tuotepalkinnolla, joka aikuisten kohdalla on seuran nimikko-olutta. Pentujen on tyytyminen Jaffaan. Tänä vuonna uutena on kokonaiskilpailun (neljä parasta tulosta huomioidaan) voittajan palkitseminen sekä pistebogey- että scratch-tuloksissa. Lyöntipelitulokset pitää olla pelattuna backtiiltä.

Reikäpelit
Kauden aikana pelattavat reikäpelisarjat alkavat kesäkuun alussa, ilmoittautuminen alkaa lähiaikoina. Lisätietoja täältä.

Tervetuloa mukaan kilpailemaan!