3.7.2019
Show all

MITALISADETTA JA HYVIÄ SIJOITUKSIA!

Aura Golfin pelaajat ovat jälleen menestyneet meillä ja maailmalla.

Vierumäellä pelatuissa 14- ja 16-vuotiaiden lyöntipelin SM-kilpailuissa Aada Rissanen otti suvereeniin tapaan Suomen Mestaruuden T16-sarjassa. Mitaleille sijoittui myös Arttu Kulmala P14-sarjan pronssimitalillaan jääden voittajasta vain yhden lyönnin päähän. AG-pelaajat saavuttivat myös paljon muita hyviä sijoituksia, lisätietoja tapahtumasta sekä linkit tuloksiin ja kuvagalleriaan löytyy Golfliiton sivuilta.

Vanhempien junioreiden 18/21 SM-kilpailut pelattiin Nurmijärvellä ja vaikka mitalit jäivät sieltä ottamatta, niin hyviä sijoituksia ja suorituksia löytyi tästäkin porukasta. Lisätiedot ja tulokset täältä.

Kaikkiaan junioreiden SM-kilpailuissa pelasi lähes 20 Aura Golf -pelaajaa.

Myös senioreiden puolella on tullut menestystä, kun Veikko Kirjonen oli mukana voitokkaassa M70 HCP-joukkueessa EM-kisoissa Ruotsissa. Lisätietoja Suomen Golfseniroreiden sivuilta.

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.