TS-GOLFKOULU 2020

PÄIVITYS 7.5.2020

Järjestämme TS-Golfkoulut aikataulujen osalta suunnitelmien mukaisesti, mutta tulemme tekemään toimenpiteitä, joilla pyritään varmistamaan osallistuvien lasten sekä ohjaajien turvallinen osallistuminen golfkouluihin. Osallistujamäärä rajataan 30 henkilöön / viikko ja näin pystymme pitämään ryhmät riittävän pieninä. Luovumme myös yhteiskuljetuksesta, jossa turvavälien pitäminen ja valvominen on hankalaa. Kuljetuksen poistuminen huomioidaan koulun hinnassa. Ruokailuja tullaan porrastamaan ja muutenkin niiden osalta järjestelyt selviävät sen jälkeen kun valtiovallan ohjeita ravintolatoiminnan osalta tarkennetaan.

Joudumme kuitenkin pidättämään oikeuden muutoksiin, jos ohjeistukset tai rajoitukset näin vaativat.

Ensimmäinen TS-Golfkoulu järjestettiin kesäkuussa vuonna 1984 ja konsepti on toiminut erinomaisesti näihin päiviin asti. Menestysresepti on ollut hyvin yksinkertainen. Lapset saadaan helposti ja kohtuullisin kustannuksin lajin pariin. Yksi kesälomaviikko turvallisessa ympäristössä täysihoidossa on varmasti myös monien vanhempien mieleen.

Koulun ensisijaisena tavoitteena on antaa perustiedot ja -taidot golfista sekä innostaa lapsia mukavan harrastuksen pariin. Uudet kaverit ja mukava kesälomaviikko tulevat yleensä näiden sivutuotteena. Golfkoulussa on myös mahdollista suorittaa Green Card.

Järjestämme kesällä 2020 kaksi TS-Golfkoulua, molemmat kesäkuun alussa peräkkäisinä viikkoina, ensimmäinen koulu viikolla 23 (1.-5.6.2020) ja toinen viikolla 24 (8.-12.6.2020). Aura Golf ry on vastuullinen toimija myös poikkeusolojen aikana. Seuraamme aktiivisesti THL:n ja Golfliiton ohjeistuksia ja mukautamme toimintamme vastaamaan näiden tahojen vaatimuksia sekä ohjeistuksia. Tällä hetkellä molemmat leiriviikot ovat täynnä.

KOULU SOPII:

 • Nuorille 9-15 -vuotiaille, jotka eivät ole ennen kokeilleet golfia
  – tekniikka- ja opetuspainotteinen ohjelma
  – antaa edellytykset golfin perusteiden osaamiseen sekä Green Cardin suorittamiseen
 • Nuorille 9-15 -vuotiaille, jotka ovat suorittaneet green cardin
  – oma, pelipainotteinen ohjelma
  – syventää laji- sekä peliosaamista

Kumpaakin ohjelmaa yhdistää hauskuus sekä opetuksesta vastaavien kilpapelaajien nuoruus ja innokkuus.

Päivä Ruissalossa alkaa klo 9.00 ja päättyy klo 15.30.

HINTA 179 EUROA

sis. välineet, opetuksen, lounaan, välipalat sekä vakuutuksen koulun ajaksi.
Kaikille TS-kestotilaajille myönnetään 10 euron alennus kurssimaksusta.

TS-golfkoulun ohjelma 2020

Lisätietoa TS-Golfkoulusta sekä Aura Golfin junioritoiminnasta antaa pro Ville Sirkiä 040 761 1876 / ville.sirkia@auragolf.fi ja seuran toimisto office@auragolf.fi.

ILMOITTAUTUMINEN VARASIJALLE TS-GOLFKOULUUN

  Viikolle 23Viikolle 24
  kylläei