OAKY RESTAURANT

Tarjoamme päivittäin laadukkaista raaka-aineista valmistettua lounasta ja illallista.

Raaka-aineet pyrimme hankkimaan lähialueelta aina kun mahdollista.

Lounaslistalla on päivittäin vaihtuvia annoksia ja ne tarjoillaan pöytiin annoksina. Bistrolista palvelee ilta-aikaan ja viikonloppuisin.

Ala Carte annoksissa haluamme aina käyttää kauden parhaita raaka-aineita. Näin ollen lista löytyy Ravintolasta liitutaulun muodossa ja valikoima saattaa elää jopa päivittäin raaka-aineiden saatavuuden mukaan.

Ryhmämenut ja pidemmät illalliset ”räätälöimme” aina pyydettäessä. Viinipaketit sekä cocktailit löytyvät myös valikoimastamme.

Tauko kioskilla on tarjolla mm. jo kiitosta kerännyt Oaky burger. Burger on ketsupista lähtien täysin oma luomus. Kannattaa kokeilla!

Munkit, sämpylät ja muut leivonnaiset ovat luonnollisesti aamulla leivottuja.

Klubiravintolassa on myös tarjolla laaja juoma-ja viinilista. Valikoima elää sesongin mukaisesti ja esimerkiksi muutamia viinejä löytyy vain rajoitettu erä.

Henkilökuntamme palvelee lämmöllä ja ammattitaidolla.

Tervetuloa herkuttelemaan ja viihtymään!

YHTEYSTIEDOT
Ville Koivisto
041 540 3222
golf@bowler.fi


  #oakyrestaurant           |        Oaky restaurant

  • OAKYN JUHANNUS TAKE-AWAY DINNER
    OAKYN HERKULLINEN JUHANNUSKASSI ON NYT TILATTAVISSA Tilaukset 16.6 mennessä: varaus@bowler.fi tai 041-5403222 Nouto torstaina 18.6. klo 11-21 ja perjantaina 19.6. klo 10-13, Oaky Restaurant, Aura Golf […]
  • KLUBIPALVELUT AUKEAVAT 1.6.2020
    Hyvät Aura Golfin jäsenet ja muut golfarit, Aura Golfin klubiravintola avaa ovensa maanantaina 1.6.2020 niillä rajoituksilla kuin ravitsemistoiminnalle on valtiovallan taholta asetettu. Asiakasmäärä- tai aukiolorajoitukset eivät […]