fbpx
KESÄTÖIHIN KENTÄNHOITAJAKSI
7.1.2020
Show all

AURA GOLF ETSII UUTTA RAVINTOLOITSIJAA

Nykyisen yrittäjän keskittyessä yrityksensä muiden yksiköiden toimintaan, haemme uutta ravintoloitsijaa klubiravintolaamme kauden 2020 alusta lähtien.

Palvelukokonaisuuttamme täydentämään haemme innokasta, aktiivista ja oma-aloitteista ravintoloitsijaa, jolta odotamme kokemusta ravintola-alalta sekä golfin toimintaympäristön tuntemusta. Myös kausiravintolatoiminnan haasteet ja mahdollisuudet on hyvä tuntea. Avaintekijöitä menestymisessä ovat ystävällinen ja asiakaslähtöinen palvelu sekä tietysti hyvä ruoka ja joustavat aukioloajat.

Tarjoamme ravintolayrittäjälle ainutlaatuisen toimintaympäristön sekä erinomaiset ja hyväkuntoiset tilat toiminnan pyörittämiseen. Klubin aktiivinen toiminta, perinteet kilpailujärjestäjänä, laadukkaat yritystapahtumat sekä ennen kaikkea loistavassa kunnossa viime vuodet ollut kenttämme takaavat erinomaiset lähtökohdat menestyksekkäälle ravintolatoiminnalle.

Asiakaspaikkoja klubitalossa on 100 ja lisäksi ulkoterasseilla yhteensä 60 paikkaa. Ravintolan keittiötilat ovat erinomaisessa kunnossa ja varusteisiin kuuluu kiinteiden keittiökoneiden lisäksi myös laadukas tarjoiluastiasto.

Vapaamuotoiset hakemukset 24.1.2020 mennessä.

Lisätiedot ja hakemukset:

Sami Pere                                       Ahti Koskilahti
toiminnanjohtaja                           puheenjohtaja
0400 355 155                                040 822 3125
sami.pere@auragolf.fi                 ahti.koskilahti@auragolf.fi